Dags att byta design..

Nej jag har ju tappat lusten totalt att hålla på med dessa sidor, det har ju aldrig varit något för mig från början när jag startade, detta visste jag ju, men ändå försökte jag då det var ett sätt att komma närmre min älskade storasyster Mikaela som jag ser upp till så mycket då hon hjälp mig även fast jag visat mig vara så vresig som jag brukar vara då och då.
Men det var aldrig riktigt min mening att danka av totalt på sidan, jag gillar ju att designa saker, men jag har svårt att blogga om dem så som många andra verkar klara av, jag skryter helst inte, och vill inte heller påstå att jag ska sluta totalt heller, nej jag har kvar min lilla bloggsida även om jag inte uppdaterar den så ofta som det kanske är förväntat av mig från mig själv eller någon annan.

Hur som helst, så vill jag inte bara behålla bloggen enbart för att göra någon glad, utan för att jag kan tänka mig att faktiskt uppdatera den då och då, med säkert en månads mellanrum haha XD men det är ju något i alla fall =P vad mer kan man förvänta sig utav en knasboll som mig? =D
Tänkte för mig själv, att jag ska fixa i ordning min design på bloggen också, så den blir nyare, även fast den håller i vått och torrt för alla sorts väder och känslor, den är helt klart perfekt för mig och min underliga personlighet, hur ni andra tycker vet jag ju inte, och jag låter er tycka precis som ni önskar helt själva, vem är nån som försöker ta över era egna hjärtans och hjärnors tankar och känslor? Fy fan ta dem i sådanafall, ni är värd mycket bättre än sånt! Oavsett vem du än är, så det så.

Min storasyster Mikaela har däremot frågat om en egen design, jag har ju faktiskt lovat att göra en till henne för bra länge sedan, men det blev ju aldrig av och jag förträngde det med tiden och mitt dåliga minne svek mig bara mer. Men det hände så jag ältar mig inte med det, dock ska jag ju göra försök att gottgöra detta genom att hon blivit skickad en mall som vi förhoppningsvis kan använda för att få ihop någon form av beställning från hennes sida, resterna, som små detaljer, kan man alltid talas vid om.

RSS 2.0